Фото: vikna.tv

"Бавовна" на Херсонщині: ЗСУ знищили сотні рашистів та ворожу техніку

Минулої доби українські військові підірвали ворожий склад боєприпасів на тимчасово окупованій території Херсонської області. В результаті ворогу завдано потужних втрат.

Про це повідомила керівниця об’єднаного прес-центру оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк в ефірі національного телемарафону.

"За минулу добу в нас є потужний результат контрбатарейної роботи. Вже підтверджено розвідкою знищення понад 100 окупантів на лівому березі. Накрито базу з їх човнами, де 20 човнів, які вони "відтисли" у місцевого населення і переобладнали під свої потреби, було знищено", — розповіла Гуменюк.

Також зазначається, що ЗСУ успішно відпрацювали й по місцях зосередження автобронетанкової техніки російських загарбників. Внаслідок влучних ударів знищено близько 27 одиниць, а також дві великокаліберні гармати.

"Та робота, яку вчора спостерігали з великими вибухами на лівому березі, була досить результативна щодо послаблення сил окупантів. Це стосується практично всієї зони, де вони розташовувались", — наголосила Гуменюк.

Нагадаємо, 18 червня у населеному пункті Рикове Генічеського району пролунали вибухи на території елеватора, у повітря піднялася хмара диму. Риково розташований по обидва боки залізниці Мелітополь-Джанка. У центрі знаходиться залізнична станція Партизани, на південно-західній околиці селища переїзд через залізничні колії.

Додамо, раніше заступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що за минулий тиждень ворог зазнав суттєвих втрат на фронті. Рашисти втратили понад 4600 військових.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.06.2023 09:21