Фото: slovoidilo.ua / ілюстративне

"Бавовна" у Криму: Севастополь могли атакувати морські безпілотники (відео)

Вночі 22 березня у тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи. Севастополь могли атакувати морські та повітряні безпілотники.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

Зазначається, що вибухи в окупованому місті відбулися пізно вночі та вже під ранок. Місцеві жителі міста чули кілька таких гучних звуків: один з них пролунав близько 03.40, інший — приблизно о 4.40.

У соцмережах припускають, що вибухи безпосередньо пов'язані зі збиттям безпілотників. Цікаво, що одразу після атаки дронами Севастополя, зникла електроенергія в Південній бухті, що знаходиться в центральній частині міської забудови.

Згодом у мережі з'явилась цікава інформація щодо атаки Севастополя морськими безпілотниками.

"Рано-вранці наш флот відбив атаку надводних безпілотників. Загалом до цієї години знищено три об'єкти. Вони намагалися проникнути в бухту, наші моряки по них вели вогонь зі стрілецької зброї. Також відпрацювало ППО по повітряній цілі. Військові кораблі не постраждали", — пише "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв.

Пізніше стало відомо, що через "бавовну" було повністю зупинено рух морського транспорту, а звуки вибухів та пострілів у морській бухті були чутні й після шостої ранку, розповідають жителі Севастополя в мережі.

Нагадаємо, російська армія вночі 22 березня атакувала Київ дронами-камікадзе. Усі ворожі цілі були знищені українською протиповітряною обороною.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.03.2023 07:45