Фото: соцмережі / ілюстративне

"Бавовна" в окупованому Бердянську: підірвали автомобіль із військовим РФ

У середу, 25 жовтня, в окупованому Бердянську пролунав вибух. Внаслідок підриву саморобного вибухового пристрою під автомобілем загинув російський військовий.

Про це повідомляють росЗМІ.

За даними джерела, окупанти вже встигли провести розслідування. За попередніми даними, невстановлена особа заклала саморобну бомбу під автомобіль військовослужбовця 23 жовтня.

"Машина була припаркована біля будинку на вулиці Мічуріна. Коли військовий сів у автомобіль, бомба спрацювала, машина загорілася. Від отриманих травм він помер на місці", — йдеться у повідомленні видання.

Нагадаємо, у ніч на п’ятницю, 20 жовтня, в окупованому Мелітополі підірвали авто з окупантами-мародерами. Вибух стався якраз у момент завантаження награбованого. За словами мера, вони регулярно відстежували та грабували порожні квартири міста. А в цей час окупантів знайшли наші сили спротиву.

Нещодавно російські загарбники розпочали інтенсивне патрулювання тимчасово окупованого Мелітополя. Особлива увага прикута до чоловіків, бо саме на них оголошено "полювання": зупиняють на вулицях, перевіряють документи, дивляться листування та фотографії в телефонах.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.10.2023 16:35