Фото: соцмережі / ілюстративне

"Бавовна" в окупованому Криму: внаслідок "прильоту" розгорілась пожежа (відео)

У середу ввечері, 30 серпня, у тимчасово окупованому Криму прогриміли вибухи. Внаслідок атаки в одному з будинків Феодосії почалась пожежа. 

Про це повідомляє "Крымский ветер". За даними місцевих жителів, причиною загоряння став приліт безпілотника чи його уламків: вони влучили в будівлю приблизно в районі Керченського шосе, що спричинило пожежу.

Місцеві пабліки повідомляють, що після "прильоту" із Феодосії в бік Приморського помчали автомобілі швидкої допомоги

Вибухи у Феодосії: реакція "влади"

Голова окупаційної адміністрації Криму Сергій Аксьонов заявив, що силами протиповітряної оборони у східній частині Криму збито крилату ракету.

"Прошу всіх зберігати спокій і довіряти тільки офіційним джерелам інформації", — написав він.

Своєю чергою так званий "радник глави Криму" Олег Крючков наголосив, що нібито осколками збитої ракети пошкоджено лінію електропередачі. За його словами, аварію буде ліквідовано протягом години.

Нагадаємо, у ніч на середу, 30 серпня, окупаційна "влада" Севастополя заявила про вибухи в районі Севастопольської бухти. Рашисти кажуть про атаку дронів з моря.

Відомо, що 24 серпня у Севастополі також лунали вибухи. Зокрема, сім вибухів було чути у Гагаринському районі та два вибухи — у Камишах. Водночас "губернатор" Развожаєв заявив, що це проходять навчальні стрільби.

Також 24 серпня в окупованому Криму пройшла спецоперація Головного управління розвідки Міністерства оборони України за підтримки Військово-Морських сил. Спецпідрозділи на плавзасобах висадились на берег в районі населених пунктів Оленівка і Маяк.

За даними ГУР, під час виконання завдання українські оборонці вступили в боєзіткнення з підрозділами окупанта. В результаті противник зазнав втрат серед особового складу, знищено ворожу техніку. Також в українському Криму знову замайорів державний прапор.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.08.2023 22:57