Тайсон Ф'юрі й Олександр Усик. Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Бій Усик — Ф'юрі відкладено: чому поєдинок не відбудеться у лютому

Британський боксер надважкої ваги Тайсон Ф'юрі, який володіє поясом WBC, отримав травму під час спарингу. Його бій з українцем Олександром Усиком відкладено.

Про це у соцмережі X повідомляє інсайдер Майкл Коппінджер.

За даними інсайдера, Ф’юрі довелося накладати шви, а сам бій британця з чемпіоном WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександром Усиком відкладений.

Повідомлення Коппінджера щодо травми Тайсона Ф'юрі

Що каже Ф'юрі про інцидент з травмою

Ф'юрі оперативно відреагував на інформацію щодо травми та заявив, що йому "шкода всіх, хто брав участь у цій грандіозній події".

"Я абсолютно спустошений після того, як довго готувався до цього бою і був у такій чудовій формі. Мені шкода всіх, хто брав участь у цій грандіозній події, і я старанно працюватиму над перенесенням дати бою, як тільки око заживе", — поінформував Ф'юрі.

Поєдинок Усика та Ф’юрі мав відбутися 17 лютого в Саудівській Аравії, нова дата проведення бою наразі невідома.

Що кажуть букмекери про бій Усика та Ф'юрі

Букмекери миттєво відреагували на непереконливу перемогу Ф'юрі над Нганну та суттєво опустили показник на тріумф Усика в історичному бою. Аналітики й надалі вважають фаворитом майбутнього поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу з боксу в надважкій вазі володаря титулу за версією WBC Тайсона Ф'юрі. На його перемогу можна поставити з коефіцієнтом 1,81.

Про це свідчать котирування букмекерських контор. Згідно з ними, виграш чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBO й IBF Олександра Усика оцінюють у 2,05. Нічия, як найменш вірогідний результат у боксі, має коефіцієнт 17,00.

На думку букмекерів, найімовірнішим результатом бою є перемога британця за очками — 2,65. Успіх Ф'юрі нокаутом оцінюється коефіцієнтом 5,0. Перемога Усика суддівським рішенням — 3,10. Достроковий тріумф українського боксера — 6,0.

Нагадаємо, що керівник промоутерської компанії Top Rank Боб Арум розповів про гонорари, які отримають за чемпіонський бій Олександр Усик і Тайсон Ф’юрі. Цього разу принцип розподілу грошей дещо інший, ніж за підсумками попередніх поєдинків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 02.02.2024 20:22