Фото: ФК "Минай"

Бійка з російськими футболістами: форвард "Миная" розповів подробиці

Футболіст "Миная" Данило Колесник заступився за працівницю турецького готелю, в якої виник конфлікт з гравцем російського "Шинника". До прибиральниці чіплявся футболіст із РФ.

Про це гравець "Миная" розповів в ефірі програми "Сніданок з 1+1".

"Я вважаю, що таким людям, хоча їх важко назвати людьми, не місце за межами своєї держави. В Інтернеті зараз багато інформації (про бійку — ред.), проте там багато фейків", — наголосив футболіст.

За словами Колесника, команду "Минай" заселили до готелю у Туреччині 8 лютого, а вже згодом, 14 лютого, заїхала російська команда.

Конфлікт розпочався після того, як Данило Колесник став на захист прибиральниці готелю, до якої чіплявся російський футболіст напідпитку.

"Все розпочалось у лоббі готелю, російський гравець був напідпитку, і ми побачили, як він розмовляє з працівницею готелю, як він поводив себе. Він пішов до жіночої вбиральні, зробив там дуже брудні справи (його знудило — ред.) і змушував її прибирати. І мене це дуже збісило, і я йому кажу: "Давай, йди но сюди, я тобі зараз роз’ясню твоєю мовою", — розповів нападник.

Український гравець також заявив, що футболіст "Шинника" був там або з тренером, або з помічником, який теж був напідпитку.

"Після чого ми з ним, скажімо так, не лише поговорили, він втік, ми з хлопцями продовжили сидіти в лоббі. Пізніше спустилися вже з ним 6-7 людей з його ж команди на розбірки з нами. Але відразу втрутились працівники готелю та охорона, почали нас розбороняти. Росіянин почав знову агресивно себе поводити, проте команда його забрала, вони сіли в ліфт і потім почали вигукувати образи та провокаційні фрази. І це хлопців спровокувало", — сказав Данило.

За словами Колесника, після конфлікту до готелю приїхала поліція, яка весь час супроводжувала українських футболістів та чергувала у готелі всю ніч. А футболістів російської команди виселили з готелю вже наступного дня зранку.

Нагадаємо, раніше з'явилась офіційна позиція  ФК "Минай" стосовно бійки з російськими футболістами з ФК "Шинник" у Туреччині. Причиною сутички стала ганебна поведінка футболістів російської команди стосовно працівниці готелю та провокаційні вигуки у бік закарпатців.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 15.02.2023 12:21