Фото: Pexels

Били, різали, а тіло викинули у річку: на Закарпатті брат з сестрою жорстоко вбили матір

На Закарпатті суд області виніс вирок двом підліткам. Вони жорстоко вбили власну матір та викинули її тіло у річку.

Про це повідомляє ZAXID.NET.

Жорстокий інцидент трапилося ще у лютому 2017 року у Хусті. Зазначається, що 18-річний хлопець домовився із своєю 15-річною сестрою про вбивство матері. Діти вирішили позбавити життя рідної людини, бо хвилювалися, що вона розповість батькові про крадіжку, яку вчинила донька.

Відомо, що у ніч проти 19 лютого, коли жінка заснула, діти прийшли до її кімнати. Син почав бити матір дерев’яною качалкою, а коли підлітки помітили, що від ударів жінка не померла, то дочка дала брату ніж і він завдав матері численні удари по усьому тілу. Тоді дівчина притиснула подушку до обличчя жінки й тримала так, поки вона не померла.

Згодом підлітки принесли тіло матері до річки Ріка, зняли з неї одяг та скинули у воду. Речі, які вони забруднили кров’ю — зібрали в пакети та занесли у підсобне приміщення.

Зазначається, що син вбитої взяв провину на себе і заявив, що не домовлявся із сестрою про вбивство. Донька вбитої не визнала провину та відмовилась від подачі показань.

За даними правоохоронців, батько дітей розповів, що його два дні не було дома. Від 17 до 19 лютого, він перебував на роботі. Коли приїхав, то почав шукати свою дружину, а коли не знайшов її, то написав заяву до поліції. Згодом з’ясувалось, що її вбили власні діти.

Суддя визнав підлітків винним у вчиненні умисного вбивства. Їм призначили по 14 років тюрми. Також вони мають виплатити своєму батькові по 800 тисяч гривень завданої моральної шкоди. Проте на вирок ще може бути подана апеляція.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Польщі судитимуть подружжя з України. Чоловіка та дружину підозрюють у катуванні та зґвалтуванні власного сина, якому на момент інциденту не було і трьох років.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 11.08.2023 16:49