ДПСУ: БК «Тритон» дешевший за «SHERPA Scout», «SandCat», «КрАЗ Шрек» та «КрАЗ Спартан»

06 ЛИСТОПАДА 2017 12:04

Держприкордонслужба використовує в охороні кордону сучасний бойовий комплекс «Тритон». Він не поступається аналогам світових зразків та в рази дешевший. Про це повідомляє TrueUA з посиланням на прес-службу Держприкордонслужби.

«Комплекс є унікальною розробкою українських інженерів. Він не має аналогів на українському ринку та, щонайменше, в 1,5-2 рази дешевший за неадаптовані світові зразки», – повідомляє прес-служба ДПСУ.

На інфографіці наведено порівняння вартості шасі «Тритон» з неадаптованими автомобілями іноземного виробництва. Якщо брати вартість бойового комплексу за 100% то  бронеавтомобілі «SHERPA Scout» та «SandCat» коштують дорожче за «Тритон» на 19 та 20 відсотків відповідно.

«Даний автомобіль є універсальним та найбільш сучасним засобом охорони державного кордону, який на практиці підтвердив свою ефективність. Зважаючи на оптимальне співвідношення в системі ціна/якість, Державна прикордонна служба продовжить оснащення підрозділів, які охороняють українсько-російську ділянку кордону, даними бойовими одиницями», – наголосили у прес-службі прикордонного відомства.

Також для порівняння наведено порівняння вартості шасі «Тритон» з аналогами  вітчизняного виробництва.

Фото, 06.11.2017 12:04