Фото ілюстративне. Джерело: Pixabay

Близько 15 вибухів й пожежі: влада повідомила про перші наслідки обстрілу Харкова

У ніч на п'ятницю, 22 березня, російські загарбники масовано обстріляли Харків балістичними ракетами з Бєлгородської області Росії. У місті лунали близько 15 вибухів.

Про це повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов. 

За його словами, у місті є проблеми зі світлом — ворог цілить по енергетичній структурі. Також зафіксовані пожежі на місцях деяких "прильотів".

"Закликаю усіх бути обережними — ворог може продовжувати обстріли", — наголосив Терехов.

Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив про влучання в обʼєкти критичної інфраструктури.

"Ворог вкотре обстрілює Харків. Зафіксовано влучання в обʼєкти критичної інфраструктури. Не покидайте укриттів, небезпека ще не минула! Інформація оновлюється!" — написав він у Telegram.

Оновлено. Синєгубов поінформував, що окупанти здійснили понад 15 ударів по обʼєктах енергетики. Місто фактично повністю без світла.

Зазначимо, що кілька годин тому Повітряні сили повідомляли про пуски крилатих ракет з літаків Ту-95МС з району Каспійського моря.

Нагадаємо, у ніч на 21 березня росіяни масовано атакували ракетами Київ та область, внаслідок чого у столиці постраждали 13 людей та зафіксовано низку руйнувань у трьох районах. Зокрема, пошкоджено житлові будинки, церква, дитячий садок та згоріли низка автомобілів.

У Київській області постраждало четверо людей. Одну людину госпіталізовано до лікарні. Також спалахнули пожежі у чотирьох районах області. Зокрема, понівечено понад 40 житлових приватних помешкань, дві багатоповерхівки та 12 автівок.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.03.2024 05:01