Фото: Вікіпендія

Бояться нових прильотів? Окупаційну Раду міністрів в Криму перевели на дистанційну роботу

Окупаційну Раду міністрів тимчасово захопленого Криму перевели на дистанційну роботу. Це зв'язано з постійними атаками ЗСУ на військові об'єкти російської армії.

Про це повідомляє партизанський рух "Атеш".

Відомо, що з Сімферопольської районної окупаційної адміністрації, 95% співробітників так званої Ради міністрів Криму у Сімферополі переведено на віддалену роботу. Це стосується багатьох інших органів окупаційної адміністрації на території півострова.

За даними партизанів, окупанти чудово усвідомлюють невідворотність покарання за свої злочини. Безліч із них уже вивозить свої сім'ї за межі Криму.

"Такі дії демонструють реальну оцінку російської ППО та можливості утримання Криму самими окупантами. Це радикально відрізняється від їхніх заяв. Удари в Криму продовжаться, поки останній російський солдат не покине українську територію", — йдеться у повідомленні.

Удар по штабу Чорноморського флоту РФ у Севастополі

Влучання по штабу Чорноморського флоту Росії у тимчасово окупованому Севастополі прийшовся вдень 22 вересня. Мешканці бачили ракети, які пролітали над містом. "Російський губернатор Севастополя" Михайло Развожаєв заявив влучання українських сил по штабу Чорноморського флоту РФ. За його словами, біля театру Луначарського впав уламок.

Згодом з'явилось повідомлення, що вибухи в Севастополі спричинили паніку. "Влада" закликала людей не їздити в центр міста та взагалі не виходити з домівок.

Пізніше речник Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат, відмовившись детально коментувати ці речі, наголосив, що в Криму вже доволі неспокійно для окупантів, особливо впродовж останнього тижня. Усі сили оборони та служби, які працюють спільно, роблять усе для того, щоб окупанти вибиралися з Криму. Згодом командувач Повітряних сил Микола Олещук відреагував на обстріл анексованого півострова, наголосивши, що українські військові виконують свої обіцянки. Він також висміяв роботу російської протиповітряної оборони.

Збройні сили України згодом підтвердили удар по штабу Чорноморського флоту Росії в тимчасово окупованому Севастополі.

Міністерство оборони Росії повідомило, що є один загиблий військовий після удару по штабу Чорноморського флоту в окупованому Севастополі. Однак дуже швидко змінило "версію", назвавши його зниклим безвісти. Водночас начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов вказував, що внаслідок удару загинули щонайменше дев'ятеро осіб, поранення отримали 16. Серед них — російські генерали.

Нагадаємо, 25 вересня у тимчасово окупованому Криму було неспокійно. На півострові чули звуки вибухів. Місцеві пабліки повідомляли про серію атак ракетами та безпілотниками. У різних районах окупованого Севастополя близько 21:00 лунали сирени, а перед цим сталась "бавовна".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 26.09.2023 14:08