Фото: Pixabay

Браузер та магазин міні-застосунків: Telegram випустив велике оновлення

У Telegram вийшло велике оновлення та з'явилися декілька цікавих функцій. Зокрема, користувачам тепер доступний браузер і магазин міні-застосунків.

Про це повідомила прес-служба Telegram.

"Оновлення приносить новий вбудований браузер, який підтримує багато вкладок і робить Web3 доступним для майже мільярда користувачів, магазин мінізастосунків, мінізастосунки нового виду, можливість дарувати зірки друзям і багато іншого", — йдеться у повідомленні.

Браузер Telegram

Відтепер, сторінки, які ви відкриваєте у вбудованому браузері, можна згорнути й знову відкрити з нижньої панелі, що дозволяє вільно перемикатися між повідомленнями та сайтами, миттєвим переглядом статей та мінізастосунками. Браузер Telegram підтримує децентралізовані вебсайти, розміщені на TON, у всіх мобільних застосунках та програмах для ПК. 

"Тепер, коли ви отримуєте сповіщення під час читання статті, перегляду вебсторінки або гри, ви можете перевірити свої повідомлення й повернутися назад, не втрачаючи прогрес. Ви також можете додавати закладки, щоб повернутися до сторінки 
пізніше",
— розповіли розробники.

Магазин міні-застосунків

У пошуку Telegram також з’явиться нова вкладка "Застосунки", яка покаже як популярні застосунки, так і ті, якими ви вже користувалися. Розробники також зможуть розміщувати невеликі відеодемонстрації та скриншоти, щоб користувачам було простіше знаходити щось нове.

Серед інших нововведень: під час запису "Сторіс" тепер можна використовувати спалах, а при створенні історій додавати віджет погоди. А в магазині застосунків можна побачити список популярних застосунків у Telegram на цей момент.

Оновлений Telegram уже доступний для встановлення — щоб усі функції запрацювали, потрібно оновити застосунок до актуальної версії в Google Play або App Store, а також Windows і macOS.

Нагадаємо, вчені з проекту SETI, який займається пошуком позаземних цивілізацій планують відправити на переговори з іншопланетянами штучний інтелект.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Технології і наука, 03.08.2024 04:32