Фото: Павло Чайка / соцмережі

Брав участь у найжорстокіших боях: на Волині у жахливій аварії загинув легендарний "кіборг" (фото)

У неділю, 29 вересня, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у Луцькому районі Волинської області загинув третій в Україні повний кавалер ордена "За мужність", капітан українських Збройних сил Павло Чайка.

Про це повідомляє місцеве видання ВСН.

За даними джерела, 36-річний Павло Чайка, пересуваючись на мотоциклі Harley Davidson, потрапив в аварію на автодорозі сполученням Устилуг — Луцьк.

Поліція опублікувала світлини з місця ДТП, уточнивши, що 36-річний житель Київської області, керуючи мотоциклом, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем Ford Fusion, за кермом якого перебував 30-річний житель Володимира.

"У результаті зіткнення мотоцикл загорівся, його водій загинув", — йдеться у повідомленні Національної поліції.

У неділю, 29 вересня, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у Луцькому районі Волинської області загинув Павло Чайка

У неділю, 29 вересня, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у Луцькому районі Волинської області загинув Павло Чайка

Фото: Національна поліція

Нагадаємо, 9 вересня під ранок у Львівській області вантажівка зіткнулася з автобусом із військовими. Відомо про загиблого та понад 10 поранених.

Раніше повідомлялось, що український захисник Юрій Галкін, який перебував в російському полоні два роки та повернувся на батьківщину під час обміну військовополоненими 31 січня, трагічно загинув у дорожньо-транспортній пригоді. Відомо, що він був мешканцем Покровська Донецької області.

Події, 30.09.2024 19:53