Фото: соцмережі

"Загинув у ДТП через тиждень після звільнення з полону": трагічна історія українського захисника

Український захисник Юрій Галкін, який перебував в російському полоні два роки та повернувся на батьківщину під час обміну військовополоненими 31 січня, трагічно загинув у дорожньо-транспортній пригоді. Відомо, що він був мешканцем Покровська Донецької області.

Про це повідомила його донька Валерія в Instagram.

Зазначається, що Юрія Галкіна, якого повернули до України під час обміну військовополонених, збив автомобіль. Чоловік, який два роки перебував в російському полоні, загинув від отриманих в ДТП травм 8 лютого.

"Сьогодні мого тата не стало…Його вбила не війна, ні куля, ні 2 роки в полоні…Він просто переходив дорогу і його збила машина. Я чекала твого дзвінка, як ти пообіцяв, але вже не дочекаюся", — повідомила Валерія.

 юрій галкін загинув в дтп

Скріншот з соцмережі

Зауважимо, що на момент публікації матеріалу регіональні ЗМІ не повідомляли про ДТП, у якій загинув Юрій Галкін. Прес-центр поліції Донецької області також не інформував про смертельну аварію.

Нагадаємо, 31 січня Україна провела масштабний обмін полоненими із Росією. Наша держава повернула з російського полону 207 військових та цивільних українців. За словами очільника Офісу президента України Андрія Єрмака, в ході обміну додому повернулися багато оборонців Маріуполя, військових, що були на "Азовсталі", острові Зміїний, Донецькому, Запорізькому, Харківському, Луганському, Херсонському та Сумському напрямках. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 09.02.2024 16:53
Фото: соцмережі