Фото: pixabay

Будьте в тренді: які кольори лаку для нігтів найпопулярніші цієї зими

З настанням холодної зими найпопулярніші палітри лаку для нігтів зазвичай оновлюються, щоб підкреслити зміну сезонів. І якщо осінь це пряні охристі та коричневі відтінки, то взимку в топ виходять інші, не менш цікаві тони.

Про те, які кольори лаку для нігтів будуть в тренді цієї зими, розповіли експерти Bustle.

Рожевий хром

У літні місяці домінували відтінки рожевого лаку, а взимку 2024 року цей колір отримав хроматичне оновлення. Для стильного манікюру можна обрати й ніжний рожевий колір, і світловідбивний, і яскравий відтінок, і насичено-оксамитовий.

 рожевий манікюр

Фото: Яна Гусейнова

"Рожевий Барбі був однозначно популярним цього літа, але я, як любитель рожевого, люблю його цілий рік", — каже голлівудський нейл-майстер Джозеф.

Глянцевий чорний

Є думка, що чорний колір нігтів обирають незалежні дівчата, які хочуть мати відчуття впевненості та загадковості. Майстер манікюру та засновник JINsoon Джин Сун Чхве зазначає, що в зимові місяці чорний манікюр продовжить лідирувати у тенденціях.  

Фото: bloomnails

"Чорні нігті є фаворитами через їх невимушену прохолоду, (і останнім часом, — ред.) набули виняткової популярності, що робить їх дуже привабливими як для жінок, так і для чоловіків, які хочуть заявити про себе стильно", заявив майстер.

Перламутровий колір

Якщо бажаєте додати яскравого зимового настрою, то перламутровий відтінок, який так пасує до засніжених краєвидів, підійде ідеально. Цей лак можна наносити як безпосередньо на нігті, так і на більш насичені кольори, щоб надати їм цікавого блиску та м'якості. 

Фото:  pinterest

Класичний червоний

Незалежно від сезону яскравий червоний лак надає атмосферу "тихої розкоші" нігтям. Проте взимку улюблений колір, швидше за все, стане трохи глибшим. червоний манікюр

Фото: Рixabay

Незмінні темно-червоні та багряні нігті залишаються популярними й цієї зими. Вони ідеально підійдуть для жінок, які хочуть випромінювати відчуття впевненості, вишуканості та класики. До того ж цей колір універсальний та чудово доповнить усі відтінки шкіри.

Темно-сірий

Можливо, вам доводилося чути про естетику "dark academia", і якщо ви є її прихильницею, тоді темно-сірий лак — ваш вибір. Сірий колір прямо випромінює атмосферу похмурої погоди, плюща на стінах та університетських містечок, наповнених стародавніми книгами. сірий манікюр

Фото: oir.mobi

Часто сірі кольори недооцінюють, проте вони також можуть підкреслити індивідуальність та вирізнити з натовпу.

Модний зелений

Майстри манікюру дотримуються  думки, що усі відтінки зеленого у нігтях від м'якої шавлії до насиченого смарагду це саме той колір, який буде домінувати взимку 2024 року. зелений манікюр

Фото: pixabay

Та незалежно від того, який саме відтінок вам подобається, з зеленими нігтями ви будете виглядати надзвичайно стильно.

"Я вважаю, що зелений — це колір, який символізує особистісне зростання і допомагає зосередитися на досягненні значних цілей", каже майстер манікюру та викладач бренду ORLY Шуец.

Нагадаємо, у 2024 році у моді пануватиме цікаве поєднання кольорів. Відомий український модельєр Андре Тан виділив шість кольорових пар, які будуть популярні в одязі цього року.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 19.01.2024 16:42