Фото: Instagram "Шахтаря"

"Була різниця у фізичних елементах": у "Шахтарі" прокоментували свою розгромну поразку від "Аталанти"

Головний тренер донецького "Шахтаря" Маріно Пушич висловився щодо поразки своїх підопічних у грі з "Аталантою" (0:3) у межах другого туру основного етапу Ліги чемпіонів. Фахівець наголосив, що його команда зіграла краще у другому таймі.

Як повідомляє Tribuna.com, посилаючись на слова Пушича, у гравців "Аталанти" однакова манера гри. Він також зауважив, що з погляду фізичної сили проти футболістів італійського клубу дуже важко грати.

"Ми демонстрували напрацьовані комбінації. Ми справді пробували все, але, як я вже сказав, була різниця в деяких фізичних елементах, на які ви не можете відповідати протягом всієї гри. І так, це було як піти до стоматолога. І проти них дуже важко грати", — зауважив Пушич.

Фахівець додав, що він та його підопічні повинні бути реалістами як команда. За його словами, "Шахтар" також намагався грати. Так, на думку фахівця, гірники зіграли другий тайм "досить добре з м’ячем".

Зокрема, на запитання щодо того, чи міг би гольовий шанс захисника "Шахтаря" Юхима Коноплі на початку другого тайму змінити хід гри, тренер відповів позитивно. 

"Це дало б нової енергії, і ми знову були б в грі з різницею в один гол, але, на жаль, ви бачите, що ми упустили цей шанс, а потім вони забили через 30 секунд після цього. Для нас був правильний момент змінити гру, але, на жаль, нам це не вдалося", — додав Пушич.

Нагадаємо, у четвер, 3 жовтня, у межах другого туру Ліги Європи німецький "Гоффенгайм" прийматиме "Динамо" Київ. Матч пройде у Зінсгаймі на стадіоні Rhein-Neckar-Arena.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 04.10.2024 01:48