Фото ілюстративне. Фугасні авіабомби ФАБ-500. Джерело: Вікіпедія

Бєлгород під обстрілом росіян: на область знову скинули фугасні авіабомби

У суботу, 30 березня, російська авіація вкотре "загубила" свої снаряди. Цього разу вона скинула дві 500-кілограмові авіабомби з фугасною боєголовкою ФАБ-500.

Про це повідомив російський інформаційний ресурс ASTRA.

Ці дві авіабомби, які скинула російська авіація, виявили за два кілометри від села Крюкове Бєлгородської області. Їх знайшли вчора, 30 березня.

Джерело: GoogleMaps

Джерело: GoogleMaps

За даними російського видання, це вже 14 такий випадок за два тижні у регіоні.

Джерело: ASTRA

Джерело: ASTRA

Перед тим випадок зафіксували 20 березня у селах Введенська Готня та Замостя. Там із літаків впали ФАБи. Ще дві ФАБ-500 знайшли 21 березня у районі села Антонівка Грайворонського міського округу й у Борисівському районі в районі села Крюкове. Наступного дня, 22 березня, дві ФАБ-250 виявили в районі Шалаєвого Валуйського міського округу та за п’ять кілометрів від села Казинка. 25 березня авіабомбу ФАБ-50 знайшли в районі села Смородине Яковлівського міського округу, а також ФАБ-250 - у районі села Зибине Борисівського району. 27 березня виявили ФАБ-500 у районі села Безсонівка. Наступного дня, 28 березня, знайшли ФАБ-250 у районі села Безимено, потім ФАБ-500 у селі Нечаївка, та кориговану авіабомбу КАБ-1500 у Бєлгородському районі між селами Безсонівка та Весела Лопань.

Нагадаємо, що сьогодні зранку в російському Бєлгороді пролунали вибухи. В регіоні оголошували ракетну небезпеку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 31.03.2024 18:20