Володимир Путін. Джерело: росЗМІ

"Це демілітаризація": Путін зробив дивну заяву щодо ударів по енергооб'єктах України

Російського диктатора Володимира Путіна запитали про атаки на енергетичні об'єкти України. Він вважає, що все йде за планом, і назвав це "демілітаризацією".

Про це свідчить трансляція зустрічі кремлівського диктатора зі самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком.

За словами російського очільника, удари по енергетичних об'єктах нібито пов'язані з "розв’язанням одного із завдань, які Росія перед собою ставила" ще на початку повномасштабного вторгнення в Україну.

"Це — демілітаризація. Ми насамперед виходимо з того, що таким чином впливаємо на оборонно-промисловий комплекс України, при цьому безпосередньо", — додав він.

Далі російський диктатор розповів про те, що обстріл "став відповіддю" на українські удари по "російських енергооб'єктах".

"Ми, виходячи з гуманітарних міркувань, узимку не завдавали жодних ударів. Маю на увазі, що не хотіли залишити без енергопостачання соціальні установи, лікарні тощо", — цинічно продовжив свої пояснення Володимир Путін.

Як відомо, сьогодні російські окупанти завдали чергового масованого удару по Україні. Для цього вони використовували дрони-камікадзе та ракети. Головними цілями ворога стали об'єкти енергетичної інфраструктури.

Нагадаємо, президент Анджей Дуда заявив сьогодні, що Польща може передати Україні ракети для систем протиповітряної оборони радянського виробництва.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.04.2024 23:38