Фото: Pixabay

Частину України накриють дощі: де погіршиться погода 4 вересня

У понеділок, 4 вересня, низку областей України накриють дощі. Вітер південно-східний 5-10 м/с.

Про це повідомив Укргідрометцентр.

Відтак, у більшості західних, Вінницькій, Житомирській, місцями Київській, Черкаській та Одеській областях короткочасні дощі очікуються вдень, а в південній, східній частинах та на Дніпропетровщині невеликий короткочасний дощ, подекуди гроза пройде під вечір. На решті територій без опадів.

Температура вночі становитиме +11...+16°C, на Півдні та південному сході країни до +19°C. Вдень у західних, північних та Вінницькій областях +19...+24°C, на решті території +24...+29°C.

У Києві та області, за прогнозом, буде хмарно з проясненнями, пройде короткочасний дощ. Температура у столиці становитиме вночі +13...+15°C, вдень +20...+22°C. По області вночі буде +11...+16°C, вдень +19...+24°C.

Нагадаємо, перший місяць осені в Україні буде теплим. Проте у третій декаді вересня в окремих регіонах нашої держави варто очікувати заморозків.

Додамо, також вчені зробили прогноз магнітних бур на перший місяць осені. Очікується, що у вересні сонячна активність буде на низькому рівні з невеликою ймовірністю активності класу M (R1-R2/мала-помірна) протягом усього прогнозованого періоду.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 04.09.2023 05:31