Фото: ДСНС

Через пожежу у волинському гуртожитку рятувальники евакуювали 90 дітей (фото)

У понеділок зранку, 15 січня, в гуртожитку Шацького лісового коледжу імені В.В. Сулька сталася пожежа. Внаслідок інциденту рятувальники евакуювали 90 дітей.

Про це повідомляє Державна служба надзвичайних ситуацій. За попередніми даними, рятувальники оперативно евакуювали сходовою кліткою 90 учнів та ліквідували загоряння в сантехнічному приміщенні.  
  
"Ймовірна причина пожежі — коротке замикання електромережі", — йдеться у повідомленні ДСНС.

Раніше повідомлялось, що 14 січня у Рівному сталася пожежа у житловому будинку. Рятувальниками евакуювали 15 осіб з багатоповерхівки та врятували чоловіка. Також внаслідок надзвичайної події загинув мешканець будинку.

Нагадаємо, 13 січня у Києві спалахнула пожежа у торговельно-розважальному центрі "Космополит". Із будівлі ТРЦ евакуювали близько 200 людей. Полум'я спалахнуло на четвертому поверсі будівлі, в дитячій кімнаті. Внаслідок пожежі постраждали троє людей, серед них — дитина.

Додамо, 12 січня у Харкові горіла дитяча обласна лікарня. У будівлі перебувала велика кількість дітей, тому до місця виклику відразу було направлено 11 оперативно-рятувальних груп.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 15.01.2024 10:28