Пожежа в Санкт-Петербурзі. Фото зі соцмереж

Красиво горить: у Санкт-Петербурзі спалахнула потужна пожежа на складі магазину Wildberries (фото, відео)

У суботу, 13 січня, в Санкт-Петербурзі спалахнула масштабна пожежа. Там загорівся склад онлайн-магазину Wildberries у Шушарах.

Про це повідомили російські ЗМІ.

Масштабна пожежа виникла на складі магазину Wildberries у Шушарах. Це селище у складі Пушкінського району Санкт-Петербурга.

Вогонь спалахнув у момент, коли змінювалася нічна та денна зміни. У момент загоряння на складі було мінімум 1000 осіб. Їх нібито встигнули евакуювати. Принаймні на цей момент інформації про постраждалих немає.

При цьому відомо, що вогонь охопив площу щонайменше 50 тисяч квадратних метрів і продовжував поширюватися. За повідомленнями російських ЗМІ, пожежа підійшла впритул до стоянки вантажівок.

На опублікованих у мережі відеокадрах можна побачити, що пожежа доволі потужна. Її супроводжувало сильне задимлення.

Останніми місяцями у Росії фіксують велику кількість пожеж, які часто спалахують як у Москві, так і в інших регіонах. Зокрема, почастішали пожежі у портах, на військових об'єктах, заводах.

Нагадаємо, що в грудні у столиці країни-агресорки Москві спалахнула сильна пожежа на заводі спеціалізованих автомобілів. Займання нібито сталося в адміністративній будівлі підприємства.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 13.01.2024 13:54