Фото: Тайсон Ф'юрі / соцмережі

Чи боксер Усик кращий за Уайлдера: Тайсон Ф'юрі відповів загадкою

Британський боксер надважкої ваги Тайсон Ф’юрі, який володіє поясом WBC, відповів на питання, чи кращий чемпіон WBA, WBO, IBO та IBF Олександр Усик за американського бійця Деонтея Вайлдера.

Про це повідомляє DAZN Boxing.

Тайсон відповідаючи на питання, чи кращий український боксер за Вайлдера, заявив, що це можна буде перевірити у день бою.

"Я не знаю, ми дізнаємося це 17 лютого. Було кілька хороших боїв три роки тому. Один був два роки тому, а інший три роки тому. Отже, це були хороші бої. Зараз це в минулому, про це більше ніхто не думає", — сказав британець.

За його словами, людей хвилює лише те, що буде і їм байдуже, що було вчора, їм байдуже, що сталося минулого тижня. 

"Нікого це не хвилює. Людей хвилює лише те, що буде. Коли я буду битися з Усиком, вони будуть думати про цей бій протягом двох хвилин. А потім вони з нетерпінням чекатимуть чогось іншого", — резюмував Ф'юрі.

Варто зазначити, що Тайсон провів три поєдинки з Вайлдером: перший закінчився внічию, у другому і третьому він здобув перемоги.

Бій Усик — Ф’юрі відбудеться 17 лютого в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія.

Що кажуть букмекери про бій Усика та Ф'юрі

Букмекери миттєво відреагували на непереконливу перемогу Ф'юрі над Нганну та суттєво опустили показник на тріумф Усика в історичному бою. Аналітики й надалі вважають фаворитом майбутнього поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу з боксу в надважкій вазі володаря титулу за версією WBC Тайсона Ф'юрі. На його перемогу можна поставити з коефіцієнтом 1,81.

Про це свідчать котирування букмекерських контор. Згідно з ними, виграш чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBO й IBF Олександра Усика оцінюють у 2,05. Нічия, як найменш вірогідний результат у боксі, має коефіцієнт 17,00.

На думку букмекерів, найімовірнішим результатом бою є перемога британця за очками — 2,65. Успіх Ф'юрі нокаутом оцінюється коефіцієнтом 5,0. Перемога Усика суддівським рішенням — 3,10. Достроковий тріумф українського боксера — 6,0.

Нагадаємо, що керівник промоутерської компанії Top Rank Боб Арум розповів про гонорари, які отримають за чемпіонський бій Олександр Усик і Тайсон Ф’юрі. Цього разу принцип розподілу грошей дещо інший, ніж за підсумками попередніх поєдинків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 02.02.2024 16:10