Сергій Ребров. Джерело: Українська асоціація футболу

Чи планує йти у відставку Ребров після другої поразки у Лізі націй: заява тренера

Станом на зараз головний тренер збірної України Сергій Ребров не готовий піти у відставку. Його підопічні зазнали вже другої поразки поспіль у Лізі націй.

Про це повідомляє Tribuna.com.

У вівторок, 10 вересня, Україна поступилась Чехії з рахунком 3:2. Після цього матчу Сергій Ребров заявив, що він поки не йде у відставку.

"Ні, не йду. Поки що не йду. Почекайте трішки", — сказав Ребров на прес-конференції після поєдинку Ліги націй.

Нагадаємо, що у цьому розіграші українська збірна Ліги націй виступає у Дивізіоні B, де її суперниками є Чехія, Грузія та Албанія. У стартовому турі Україна програла Албанії (1:2), а Грузія знищила Чехію (4:1).

У паралельному матчі другого туру Албанія вдома мінімально поступилася Грузії (0:1). Тепер, після двох турів, Грузія з 6 очками лідирує у квартеті. Албанія та Чехія мають у своєму активі по три бали, а Україна з нулем у графі залікових пунктів йде останньою.

У третьому турі Ліги націй українці 11 жовтня зіграють проти Грузії. Того ж дня Чехія прийматиме Албанію.

Раніше гравець збірної України Андрій Ярмоленко перед матчем Ліги націй з командою Чехії заявив, що гравці команди-суперниці Владімір Цоуфал, Томаш Соучек та Алекс Крал підтримали його після початку повномасштабного вторгнення Російської Федерації.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 11.09.2024 11:44