Сергій Ребров. Джерело: Українська асоціація футболу

Сергій Ребров анонсував кадрові зміни у збірній України

Перед поєдинком Ліги націй головний тренер збірної України Сергій Ребров розповів про новачків у команді. Наставник намагається підібрати ідеальний баланс.

Про це повідомляє Tribuna.com.

Сергій Ребров, зокрема відповів на питання, чому відбулось так мало змін у складі збірної порівняно з Євро. З дебютантів у команді з'явився лише Владислав Кабаєв.

"Якщо ви бачили Євро – у нас наймолодша команда була на турнірі. Для нас дуже важливо зберегти баланс, який є між віковими гравцями та молоддю. Тому я вірю в цих гравців, вірю в цю команду. І повірте мені, на наступні ігри будуть зміни, будемо дивитися інших кандидатів. Зараз такий склад, але ми дивимося дуже багато кандидатів", — сказав Ребров.

Травми у збірній

Ребров зазначив, що у команді є травмовані гравці: пошкодження отримав Денис Попов і не приїхав до табору збірної. Також Артем Довбик поїхав лікуватися у "Рому".

"Пошкодження (у Довбика, — ред.) достатньо велике, і він на 100 відсотків не буде готовий навіть до другої гри", — додав Сергій Ребров.

Поєдинок Ліги націй Україна — Албанія відбудеться 7 вересня у Празі. Початок о 21:45.

Варто наголосити, що в Лізі націй Україна зіграє проти Албанії, Чехії та Грузії. Водночас на Євро 2024 Албанія та Чехія не спромоглися вийти у раунд плей-оф та, як і Україна, посіли останні місця у своїх групах. Наша команда сенсаційно програла Румунії (3:0), після чого перемогла команду зі Словаччини (2:1) та зіграла у нічию з Бельгією (0:0). Так, Україна, набравши чотири очки на груповому етапі Євро, не змогла пробитись у раунд плей-оф та завершила виступ на турнірі. 

Зокрема, Грузія у своїй групі зазнала поразки у першому матчі проти Туреччини (3:1), але зіграла у нічию з Чехією та сенсаційно перемогла фаворита групи — збірну Португалії (2:0). Так, грузинська команда вийшла у 1\8 плей-оф континентального турніру, де розгромно поступилася збірній Іспанії (4:1). 

Нагадаємо, на початку серпня Сергій Ребров заявив, що готовий покинути свою посаду, якщо його робота не влаштовує Українську асоціацію футболу. При цьому контракт фахівця підписано на три роки.

Раніше головний тренер національної збірної України з футболу Сергій Ребров поділився думками щодо суперників, з якими синьо-жовті зіграють у Лізі націй.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 06.09.2024 20:47