Фото: "Укрзалізниця"

Чи планує "Укрзалізниця" підвищувати вартість квитків на потяги: у компанії зробили заяву

"Укрзалізниця" найближчим часом не планує підвищувати вартість квитків на потяги, які курсують усередині країни. Грудневе здорожчання квитків на потяг торкнулося лише міжнародних поїздок

Про це заявив керівник із пасажирських комунікацій "Укрзалізниці" Олександр Шевченко, пише "Українське радіо".

"У грудні ми зробили часткове подорожчання міжнародних квитків, необхідне, щоб ціна всередині країни залишалася незмінною", зазначив він.

Як зазначив Шевченко, наразі в керівництві Укрзалізниці не бачать можливості, навіть морально-етичної, підвищувати ціни на внутрішні пасажирські перевезення. Також представник УЗ констатував, що загалом "Укрзалізниця" вийшла на довоєнні показники перевезень пасажирів. 

"Торік вона перевезла 25 мільйонів осіб у потягах далекого сполучення. До Європи "Укрзалізниця" торік перевезла рекордні 2,1 мільйона пасажирів. "Зараз по суті ми — єдина логістична артерія, що везе все і всіх", — зауважив Шевченко. 

Нагадаємо, у листопаді "Укрзалізниця" запустила новий потяг, у якому є справжня кухня. Цей склад їздитиме з Києва до Харкова та Ізюму. Поїзд з кухнею може автономно працювати п'ять-сім днів, а обладнання поїзда дозволяє готувати повноцінні страви: супи, каші, салати, мʼясо тощо.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 10.01.2024 14:58