Наталія Гуменюк. Джерело: Ukraine Media Center

Чи пов'язаний ракетний удар по Одесі з візитом Зеленського: пояснення Сил оборони Півдня

У Силах оборони Півдня заперечили зв'язок ракетного удару по Одесі в середу, 6 березня, з візитом президента України Володимира Зеленського. Окупанти влучили в одну з будівель припортової інфраструктури.

Про це заявила речниця Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк в ефірі "Радіо Свобода".

"Росія — терорист, і вона, очевидно, продовжує атаки на припортову інфраструктуру. Так, по Одесі завдано ракетного удару, ймовірно, балістикою, із влучанням в одну з будівель у припортовій інфраструктурі. Але це жодним чином не пов'язано з конкретним візитом. Це пов’язано з терором, який ворог методично проводить", — зазначила вона.

Речниця наголосила, що Росія атакує припортову інфраструктуру Одеси як до розірвання зернової угоди, так і після.

Як відомо, сьогодні під час візиту президента України до Одеси, окупанти атакували місто. Під прицілом російських загарбників опинилася портова інфраструктура. Внаслідок ворожого удару загинули п'ятеро людей.

За словами речника Військово-морських сил Збройних сил України Дмитра Плетенчук, зараз тривають слідчі дії та встановлюються всі обставини чергового воєнного злочину Росії.

Нагадаємо, що в той таки час у місті перебував прем’єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, який відвідав з офіційним візитом Україну та зустрівся з президентом Зленським, обговоривши низку важливих питань.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.03.2024 21:05