Фото: Сергій Ребров. Джерело – УАФ

Чи встигне відновитись Миколенко до матчу зі Словаччиною на Євро-2024: заява Реброва

Захисник збірної України Віталій Миколенко може зіграти у матчі другого туру групового етапу чемпіонату Європи проти Словаччини. Футболіст вже у четвер, 20 червня, розпочне тренування з командою.

Про це повідомив головний тренер збірної України Сергій Ребров, пише Tribuna.com. Наставник, зокрема поділився очікуванням від поєдинку проти Словаччини на Євро.

"Завжди вважав словаків дуже міцною командою. Вони не мають якихось дуже великих зірок, які грають у топ-клубах. Навіть тільки два гравці, які грають у справді топ-командах", — сказав Ребров.

Він наголосив, що з повагою ставиться до Словаччини, але, переконаний, що у п'ятницю дуже важливо сконцентруватися на грі своєї команди.

"Сьогодні всі тренуватимуться в загальній групі. Миколенко сьогодні почне тренуватися з командою, але подивимося. У нас є час. Віталій не тренувався понад тиждень", — додав Сергій Ребров.

Варто зазначити, що наступний поєдинок на Євро-2024 збірна України проведе вже у п'ятницю, 21 червня, зі збірною Словаччини. У першому турі турніру наші земляки розгромно програли збірній Румунії з рахунком 3:0.

Нагадаємо, перед початком матчу проти Румунії збірна України записала зворушливе відеозвернення зі словами вдячності для своїх вболівальників, які нині боронять нашу країну на фронті.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 20.06.2024 20:24