Фото: Тібо Куртуа. Джерело – Getty Images \ Global Images Ukraine

Чи зіграє конкурент Луніна з "Реала" проти збірної України: заявка Бельгії на Євро

Конкурент українського голкіпера Андрія Луніна у мадридському "Реалі" Тібо Куртуа не зіграє на майбутньому Євро-2024, що пройде у Німеччині. Збірна Бельгії є суперником підопічних Сергія Реброва на чемпіонаті Європи.

Заявка збірної Бельгії оприлюднена на сайті Бельгійської асоціації футболу.

Наставник команди Доменіко Тедеско оголосив заявку, до якої увійшли 25 футболістів на Євро-2024. У ній не знайшлося місця для гравця "Реала" Тібо Куртуа.

Воротарі: Кун Кастельс ("Вольфсбург"), Томас Камінскі ("Лутон"), Мац Сельс ("Ноттінгем Форест").

Захисники: Тімоті Кастань ("Фулгем"), Максим Де Кейпер ("Брюгге"), Зено Дебаст і Ян Вертонген (обидва — "Андерлехт"), Воут Фас ("Лестер"), Тома Меньє ("Трабзонспор"), Артюр Теате ("Ренн"), Аксель Вітсель ("Атлетіко").

Півзахисники: Кевін Де Брюйне ("Манчестер Сіті"), Орель Мангаля ("Ліон"), Амаду Онана ("Евертон"), Юрі Тілеманс ("Астон Вілла"), Артур Вермерен ("Атлетіко"), Астер Вранкс ("Вольфсбург"), Яннік Феррейра Карраско ("Аль-Шабаб").

Нападники: Йоган Бакайоко (ПСВ), Шарль Де Кетеларе ("Аталанта"), Жеремі Доку ("Манчестер Сіті"), Ромелу Лукаку ("Рома"), Доді Лукебакіо ("Севілья"), Лої Опенда ("Лейпциг"), Леандро Троссар ("Арсенал").

Варто зазначити, що суперниками Бельгії по групі E на Євро-2024 стануть Україна, Румунія та Словаччина. Турнір пройде з 14 червня до 14 липня 2024 року.

Нагадаємо, головний тренер національної збірної України з футболу Сергій Ребров оголосив склад, який візьме участь у підготовчому зборі перед фінальним турніром Євро-2024 в Німеччині. У цей період у "синьо-жовтих" заплановано три товариські матчі.

 Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 28.05.2024 13:29