Фото: Андрій Лунін. Джерело: "Реал Мадрид"

Коли українець Лунін сяде на лаву запасних "Реала": названо терміни повернення зіркового Куртуа

Травмований голкіпер "Реала" Тібо Куртуа може повернутись на поле вже наприкінці березня. Його головним конкурентом в команді є український воротар Андрій Лунін.

Про це повідомляє Marca.

За даними джерела, реабілітація 31-річного бельгійця після травми хрестоподібних зв’язок коліна, яку він отримав у серпні 2023 року, проходить доволі швидко. Якщо все піде за планом, то він може повернутись до кінця сезону.

Також повідомляється, що у "Реалі" не форсуватимуть процес відновлення Куртуа — у клубі відповідально ставляться до визначених термінів. Наразі коліно добре реагує на навантаження, тому відновлення може завершитись наприкінці березня або на початку квітня цього року.

За відсутності Куртуа головний тренер Карло Анчелотті проводить ротацію голкіперів — Андрія Луніна та Кепи Аррісабалаги.

Раніше повідомлялось, що головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті зробить ставку на українського голкіпера Андрія Луніна. Наш земляк виграв конкуренцію у Кепи Аррісабалаги до повернення у стрій Тібо Куртуа.

Цікаво, що наприкінці грудня вже повідомлялось, що головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті не буде довіряти українському голкіперу Андрію Луніну місце в основному складі "вершкових". На цій позиції буде домінувати конкурент нашого земляка Кепа Аррісабалага.

Нагадаємо, на початку листопада до команди тижня у Лізі чемпіонів за версією УЄФА увійшли український голкіпер "Реала" Андрій Лунін та грузинський захисник "Шахтаря" Гіоргі Гочолейшвілі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 09.02.2024 13:44