Олександр Гвоздик і Давид Бенавідес. Джерело: x.com/premierboxing

Чи "зливав" Гвоздик бій Бенавідесу: відповідь українського боксера

Український колишній чемпіон Олександр Гвоздик заявив, що провів бій проти американського боксера Давіда Бенавідеса настільки впевнено, наскільки йому дозволяв суперник. Про здачу поєдинку він навіть не думав.

Про це повідомляє LuckyPunch.

Гвоздик також відповів на питання чи розумів, що поступається за очками Бенавідесу і, чи було завдання спробувати підійняти темп поєдинку.

"Я не знаю, що і кому там здається. Я навіть чув таку думку, що злив бій навмисно. Але чомусь до цього бою, Бенавідес усіх зупиняв та знищував, а тут щось не склалося, більш того я був кращим у другій половині бою. Скажу так: кожен робить стільки, скільки дозволяє суперник. Я робив так, як я міг", — наголосив український боксер.

Українець також поділився думками про своє самопочуття в 37 років.

"Я відчуваю себе чудово, і навіть вже сьогодні був на легкому тренуванні. Думаю, ресурс ще не закінчився, але напевне так здається усім боксерам пенсійного віку. Є тільки один спосіб це перевірити, і поки я налаштований саме на це", — додав Олександр Гвоздик.

Для Олександра Гвоздика це друга поразка у кар'єрі. У жовтні 2019 року він програв об'єднавчий бій проти Артура Бетербієва. До цього після повернення в бокс 2023 року Гвоздик виграв три поєдинки. У крайньому бою він нокаутував Ісака Родрігеса. Бенавідес же в останньому бою достроково переміг Деметріуса Андраде, а потім вирішив піднятися в напівважкий дивізіон.

Нагадаємо, що британський суперважковаговик Тайсон Ф'юрі, який нещодавно утримував чемпіонський пояс за версією WBC, відновив тренування. Тепер боксер готується до реваншу з Олександром Усиком, якому він програв у бою за звання абсолютного чемпіона світу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 24.06.2024 22:28