Тайсон Ф'юрі й Олександр Усик. Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Тайсон Ф'юрі несподівано звернувся до Усика після побиття в Ер-Ріяді (відео)

Британський супертяж Тайсон Ф'юрі, який нещодавно утримував чемпіонський пояс за версією WBC, відновив тренування. Тепер боксер готується до реваншу з Олександром Усиком, якому він програв у бою за звання абсолютного чемпіона світу.

Відповідне відеоповідомлення Ф'юрі виклав на своїй сторінці в Instagram. У своєму зверненні до Усика британець наголосив, що завоював у боксі все, але йому ніколи не доводилося повертатися після поразки.

"21 грудня в Ер-Ріяді, в самому серці королівства, король поверне собі трон і стане абсолютним чемпіоном. Усику, я йду за тобою. Готуйся до "Циганського короля". Шлях до спокути належить мені. Я знаю, що маю робити, бо я бачив свої недоліки", — сказав Тайсон Ф’юрі.

Варто зазначити, що реванш Олександра Усика проти Тайсона Ф’юрі має відбутися 21 грудня.

Зауважимо, у ніч на 19 травня у Саудівській Аравії завершився поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу з боксу у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі. Українець переміг британця розділеним рішенням суддів. Відтак, Олександр Усик захистив свої пояси WBA, WBO, IBF, IBO та виборов WBC, яким володіє британець.

Раніше повідомлялось, що український боксер Олександр Усик у бою з британцем Тайсоном Ф'юрі отримав травму, через яку реванш довелося перенести.

Нагадаємо, 20 травня колишній чемпіон світу у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі проаналізував причини своєї поразки українському боксеру Олександру Усику. За його словами, винними у поразці треба вважати його команду. Британський боксер пояснив, що всі у його кутку були впевненими, що він перемагає за очками перед 12 раундом, тому Тайсон не спробував ризикнути, аби завершити бій достроково.

Також стало відомо, що абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі Олександр Усик не планує завершувати професійну кар'єру найближчим часом. До цього конкретних розмов на цю тему у команді українця ніколи не підіймалися.

Цікаво, що очільник промоутерської компанії Matchroom Boxing Едді Хірн закликав абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі Олександра Усика відмовитися від титулу Міжнародної боксерської федерації (IBF). Таким чином менеджер Ентоні Джошуа прагне, щоб його підопічний бився з Даніелем Дюбуа за чемпіонський пояс IBF, а це стане ще одним кроком до організації цього бою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 13.06.2024 20:52