Чоловік 30 разів вдарив ножем дружину: поліція арештувала нелюда

На Харківщині поліцейські оперативно затримали жителя Ізюмського району за вбивство дружини. Під час сімейної сварки чоловік наніс жінці понад 30 ножових ударів.

Про це повідомляє поліція Харківської області.

22 червня до Ізюмського районного управління поліції ГУНП в Харківській області надійшло повідомлення від місцевої мешканки про виявлення в будинку 27-річної доньки без ознак життя. За адресою виїжджала слідчо-оперативна група та співробітники карного розшуку. Правоохоронці зафіксували на тілі потерпілої сліди насильницької смерті.

"В результаті проведення оперативних заходів поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний 30-річний чоловік жінки. Під час конфлікту він наніс дружині понад 30 ножових ударів. Від отриманих травм потерпіла померла на місці", — йдеться в повідомленні поліції.

На місці трагедії поліція знайшла знаряддя вбивства.

Нагадаємо, в одному з сіл Василівського району в Запорізькій області 23-річний хлопець під час сварки жорстоко вбив вагітну 19-річну знайому, яка наполягала на його батьківстві. Злочин стався на тимчасово окупованій території. Під час конфлікту обвинувачений обмотав шию дівчини скотчем та стискав її руками доки остання не задихнулась. Потім зловмисник тіло засипав сміттям на території домоволодіння, де виконував ремонтні роботи. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 23.06.2023 13:36