Фото: росЗМІ

Чому Шойгу зберігає медійну активність у розрізі контрнаступу ЗСУ: роз'яснення британської розвідки

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу зберігав високу медійну активність протягом усього минулого тижня. Таким чином він демонструє свою відповідальність за стратегічні питання у розрізі контрнаступу Збройних сил України.

Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії у Twitter.

За даними розвідки, Шойгу дав не менше двох коментарів щодо оборонних операцій Російської Федерації. В одному з них він серйозно перебільшив втрати України. Це контрастує з іншими ключовими періодами війни, коли Шойгу зникав із публічного простору.

За даними розвідки, міністр оборони РФ також закликав російську оборонну промисловість подвоїти свої зусилля та розкритикував офіцерів Західного військового округу за недостатньо швидке відправлення резервної бронетехніки на фронт.

"Шойгу, ймовірно, гостро усвідомлює необхідність підтримки позитивного іміджу перед все більш відвертою критикою з боку деяких співвітчизників", — йдеться у зведенні Міноборони Великої Британії.

Фото: британська розвідка

Нагадаємо, 11 червня українські воїни звільнили від окупації село Благодатне у Донецькій області. У ході операції вдалося взяти в полон російських військових.

Також Збройні сили України звільнили від російських загарбників село Нескучне у Донецькій області.

Згодом Ганна Маляр підтвердила, що українські військові деокупували населений пункт Макарівка Донецької області.

У понеділок, 12 червня, стало відомо про звільнення села Сторожове Донецької області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.06.2023 09:19