Фото ілюстративне зі соцмереж

Чотирьом мешканцям Ворохти оголосили підозру за напад на військового з ТЦК

У липні у Ворохті, що на Прикарпатті, група чоловіків напала на працівника територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК і СП). Зараз їм повідомили про підозру.

Про це поінформувала Івано-Франківська обласна прокуратура. Там зазначили, що чотирьом фігурантам повідомлено про підозру у вчиненні хуліганства щодо військовослужбовця.

У прокуратурі додали: слідство встановило, що підозрювані 4 липня у селищі Ворохта побили військовослужбовця Верховинського районного ТЦК, який перебував під час виконанні службових обов'язків.

"Під час конфлікту місцеві чоловіки призовного віку завдали військовослужбовцю декілька ударів у голову та тіло, спричинивши тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку й інші", — йдеться в повідомленні.

Крім того, фігуранти справи також пошкодили автомобіль, яким користувався потерпілий.

У прес-службі поліції Івано-Франківської області уточнили, що у результаті сутички 47-річному військовослужбовцю завдано декількох ударів в обличчя. Також нападники застосували перцевий балончик, потерпілий отримав хімічний опік.

"За правопорушення чоловікам загрожує обмеження волі на термін до п'яти років або позбавлення волі на термін до чотирьох років", — уточнили в івано-франківській обласній прокуратурі.

Зараз розв’язується питання про обрання стосовно чотирьох підозрюваних запобіжних заходів, а також — щодо оголошення підозри іншим фігурантам.

У поліції Івано-Франківської області додали, що правопорушники — 1984, 1987, 1995 та 2004 років народження.

"Всі вони місцеві мешканці, раніше не судимі... Слідство триває. Процесуальне керівництво у справі здійснює Івано-Франківська обласна прокуратура", — підсумували правоохоронці.

Нагадаємо, що нещодавно у Вінницькій області правоохоронці затримали неповнолітнього диверсанта, який за вказівкою росіян намагався підпалити територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 01.08.2024 08:15