Фото: Instagram Віктора Циганкова

Циганков зізнався, про яких українських футболістів розпитували в Іспанії

Каталонська "Жирона" цікавилась українськими гравцями Олександром Піхальонком та Миколою Шапаренком. Цю інформацію підтвердив вінгер іспанського клубу Віктор Циганков.

Про це футболіст розповів Youtube-каналу "Триндець".

"До речі, питали за Піхальонка, Шапаренка, але в них трошки інші ж ситуації. У мене ситуація була, що лишалося пів року контракту. Я хотів, щоб "Динамо" заробило якісь гроші на мені. Я хотів їхати в Європу, грати на найвищому рівні, вчитися в інших", — сказав Віктор.

За словами Циганкова, у нього склалась дещо схожа ситуація з голкіпером "Бенфіки" Анатолієм Трубіним.

"Добре, що відпускають. Бо і збірна України росте, тому це добре", — додав Циганков.

Варто зазначити, що у грудні комерційний директор "Дніпра-1" В’ячеслав Фрідман сказав, що "інтересу до Піхальонка з боку західних клубів немає.

Нагадаємо, що колишній нападник "Дніпра-1" Артем Довбик, перейшовши у скромну "Жирону" з Іспанії, стрімко ввірвався до когорти найпомітніших футболістів цього сезону. Його вже визнавали найкращим гравцем місяця іспанського чемпіонату, до того ж українець перебуває на лідерських позиціях у його перегонах бомбардирів.

Недавно Артем Довбик не потрапив до заявки на вчорашню гру чемпіонату Іспанії проти "Реал Сосьєдада" (0:0). Таким чином він уперше з листопада 2023 року пропустив матч чемпіонату Іспанії через травму.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 09.02.2024 09:13