Фото: АрміяInform

ЦВК назвала нову нардепку замість "слуги" Арістова: що відомо про Наталію Локтіонову

Центральна виборча комісія визнала Наталію Локтіонову обраною народною депутаткою від політичної партії "Слуга народу". У парламенті вона замінить Юрія Арістова, який позбувся мандату через відпочинок на Мальдівах в час війни.

До комісії надійшла постанова Верховної Ради від 27 липня, якою достроково припинено повноваження народного депутата Юрія Арістова, у зв’язку з особистою заявою, повідомляє прес-служба секретаріату ЦВК.

"ЦВК розглянула вказану постанову та визнала Наталію Локтіонову, наступною за черговістю кандидаткою, включеною до виборчого списку політичної партії "Слуга народу" під № 146, обраною народним депутатом України на зазначених виборах в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі", — йдеться в повідомленні.

Наталія Локтіонова стала народною депутаткою

Інфографіка: ЦВК

Що відомо про Наталію Локтіонову

Народилася 16 квітня 1981 року у Києві. Закінчила Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана за спеціальністю "Міжнародна економіка та менеджмент". У 2019 році невдало балотувалась до Верховної Ради від "Слуги Народу", як безпартійна. На момент виборів була офіційно безробітною. ЗМІ називали Наталію Локтіонову сестрою багаторічної помічниці Володимира Зеленського Марії Левченко, посилаючись на спільні фото.  

Працювала менеджером з маркетингу в Ancor Personnel Ukraine ltd, на різних посадах у відділах з маркетингу та продажу "Першої лізингової компанії".

Нагадаємо, 28 липня суд обрав запобіжний захід колишньому народному депутату Юрію Арістову. Він підозрюється у внесенні службовою особою неправдивих відомостей до офіційних документів для організації елітного відпочинку на островах в Індійському океані.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 02.08.2023 16:37