Фото: РНБО

Данілов назвав співвідношення втрат України та Росії у Бахмуті

Ситуація у Бахмуті залишається вкрай складною. Співвідношення втрат України та Росії 1 до 7.

Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі телемарафону.

"Так, там складно і важко, але майте на увазі, що наші хлопці і дівчата кожного дня їх там сотнями відправляють туди, куди вони мають відправлятися, з урахуванням того, що вони сюди вдерлися нас вбивати. Зараз ми їх вбиваємо. І ось цей скажімо так перерахунок — 1 до 7 на нашу користь", — повідомив Данілов.

За словами секретаря РНБО, на Бахмутському напрямку присутні й регулярні війська, і найманці, але вдіяти вони нічого не можуть.

"Кого тільки не було біля Бахмута — і терористична організація "Вагнер" Пригожина, і збройні сили, російська десантура. Умовно кажучи, повний букет того мотлоху, який насунувся на територію України. Вони там усі присутні, але довго не можуть нічого зробити", — зазначив Данілов.

Нагадаємо, командування сил ЗСУ не ухвалювало рішення про вихід військ із Бахмута Донецької області. Наразі та тривають запеклі бої.

Додамо, британські розвідники вважають, що російські загарбники змінили стратегію щодо Бахмута. Тепер вони можуть чинити тиск на ЗСУ, щоб ті відступили з Бахмута, зосередившись на північно-східному наступі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.03.2023 11:09