ЗСУ пояснили, чи є рішення про виведення українських військ із Бахмута

Командування сил ЗСУ не ухвалювало рішення про вихід військ із Бахмута Донецької області. Наразі та тривають запеклі бої.

Про це повідомило Східне угруповання військ ЗСУ.

"Якщо ми бачимо, що загроза нашому особовому складу і нашій оперативній обстановці є більшою, ніж необхідність утримувати територію, ми це робимо (відводимо війська, - ред.), але робимо це організовано, без паніки", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, командування оцінює необхідність подібного рішення в кожній конкретній ситуації.

"Тільки командування бачить, наскільки така необхідність є в цій ситуації. А потім на засіданні Штабу приймається відповідне рішення. Можу сказати, що зараз такого рішення немає", — додало Східне угруповання військ ЗСУ.

Нагадаємо, вночі 1 березня снайпери Сил спеціальних операцій ЗСУ влаштували нічне полювання на ворога поблизу Бахмута. Внаслідок цього було знищено сімох росіян з диверсійно-розвідувальної групи.

Додамо, авіація Сил оборони за минулу добу завдала 11 ударів по районах зосередження окупантів, а ракетники та артилеристи уразили дев'ять районів зосередження живої сили та район зосередження озброєння і військової техніки противника, а також дві позиції зенітно-ракетних комплексів, станцію РЕБ та склад боєприпасів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.03.2023 13:57