Фото: 1.zt.ua

Військові пояснили, чому обмежили доступ до Бахмута

Військова адміністрація ввела більш безпечний режим у місті Бахмут, що на Донеччині. До міста можна потрапити, отримавши відповідний дозвіл.

Про це повідомили у Східному угрупованні військ ЗСУ.

"Туди не закритий доступ, як дехто сказав, а просто введений більш безпечний режим доступу. На сайті Донецької обласної військової адміністрації все розписано, є можливість зареєструватися", — зазначили військові.

Військовий додав, що журналісти та волонтери можуть потрапити у місто, отримавши акредитацію чи дозвіл від ОВА та Міноборони. Проте ЗСУ посилюють безпекові заходи, оскільки окупанти намагаються захопити Бахмут.

"Враховуючи важливість для ворога цього населеного пункту, відповідно ми здійснюємо певні маневри нашими силами і засобами, що не потребує великої відкритості. Тому туди є можливість потрапити, кому потрібно", — зазначили у Східному угрупованні військ ЗСУ.

Військові наголосили, що у Бахмуті досі залишаються близько п'яти тисяч жителів.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що війська Російської Федерації кинули серйозні сили на атаку позиції ЗСУ на Бахмутському напрямку та у районі Кремінної. В окупантів не достатньо сил для різкого прориву фронту.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.02.2023 13:39