Фото: РНБО

Данілов закликав окупантів тікати з Криму до Росії

Росіяни, які зараз перебувають в тимчасово окупованому Криму, повинні якомога швидше скористатись Керченським мостом. Вони можуть не встигнути повернутись на свою батьківщину.

Таку заяву зробив секретар РНБО України Олексій Данілов в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини".

"Вони розуміють, що питання тільки часу — коли прийдемо, будемо їх гнати звідти. І я б всім порадив якомога швидше користатись послугами тої споруди (Керченського мосту, — ред.), яка на сьогодні у них є, для того, щоб бути в безпеці. Тому що вони через нашу територію повертатися не будуть, і хто встигне звідти, скажімо так, відправитись до себе додому на рідну батьківщину звідки вони там приїхали, хай туди ж і відправляються", — сказав секретар РНБО.

Данілов також запевнив, "що всі, хто мав власність до 2014 року, повернуть її собі цю власність, всі, хто там отримав збитки, отримають компенсацію за те, що там наробила російська терористична інституція".

Секретар РНБО також відповів на питання, коли саме буде знищений Керченський міст.

"Почекаймо, не будемо забігати наперед, в який спосіб ми будемо розв'язувати це питання. Тому що це — наша територія, і ми будемо вирішувати, чи треба нам ця споруда для тих чи інших речей, чи буде вона нам непотрібна", — додав Данілов.

Нагадаємо, раніше Олексій Данілов заявив, що контрнаступальні операції Збройних сил України йдуть за чітко продуманим планом. Про нього знає невелика кількість людей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.06.2023 21:21