Фото: ДБР

ДБР викрило правоохоронців, які "кришували" потужний канал наркоторгівлі у Дніпрі (фото)

У Дніпрі провели масштабну спецоперацію щодо протидії наркоторгівлі. Працівники Державного бюро розслідувань, Служби безпеки України та Нацполіції затримали дев'ятьох наркоділків, зокрема й чотирьох правоохоронців.

Про це повідомили в прес-службі ДБР.

Встановлено, що житель Дніпра організував потужну злочинну організацію, яка торгувала метамфетаміном. До незаконного бізнесу він залучив навіть свою дружину. Четверо правоохоронців одного з районних управлінь Дніпропетровщини "прикривали" цю діяльність. 

Наркотичні речовини продавали цілодобово на території однієї зі станцій техобслуговування автомобілів. Там була облаштована спеціальна кімната, де всі охочі могли не лише купити дозу, а й одразу вжити куплений товар. Коштувала така послуга 750 гривень за одну дозу. За попередніми даними, щомісяця ділки заробляли понад півтора мільйона гривень.

У ході спецоперації відбулося 35 обшуків. Усім затриманим повідомили про підозру у створенні та участі у злочинній організації, придбанні та збуті наркотичних речовин, організації місця для вживання наркотиків.

"Санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 з конфіскацією майна. Слідство триває, встановлюється канал постачання наркотиків, вирішується питання обрання затриманим запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", — додали в ДБР.

Нагадаємо, у Києві правоохоронці затримали чоловіка, який пропонував їм марихуану. Порушника затримали на проспекті Шухевича.

Раніше поліція Київщини викрила масштабний міжрегіональний канал збуту психотропів та наркотичних речовин. Його організував 40-річний уродженець Росії, а нині житель Києва.

Також на Хмельниччині чоловік отримав три роки обмеження волі. Він передав в'язню наркотики у налиснику.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 19.06.2023 13:59