Фото: сайт "Динамо"

Матч Ліги Європи "Динамо" Київ — "Лаціо": де і коли дивитись поєдинок

У середу, 25 вересня, пройде матч першого туру основного етапу Ліги Європи 2024/25 між "Динамо" Київ та "Лаціо". Команди зіграють на стадіоні "Фолькспаркштадіон", який розташований у Німеччині.

Як повідомляє Sport.ua, гра розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Так, пряму трансляцію матчу можна буде переглянути на платформі MEGOGO. Букмекери вважають італійську команду фаворитами. Так, ймовірність перемоги "Лаціо" оцінюється у 48%, а шанс на перемогу киян букмекери оцінили у скромні 26%.

Гру української та італійської команди розсудить бригада арбітрів на чолі з Анастасіосом Сідіропулосом з Греції. На лініях йому допомагатимуть Поліхроніс Костарас і Лазар Дімітріаідіс. За систему VAR також відповідатиме Ангелос Евангелу.

Сідіропулос лише один раз перетинався із київським "Динамо". Арбітр судив поєдинок за участі українського гранда у 2013 році, коли українська команда у Лізі Європи поступилася бельгійському "Генку" (0:1). Також Сідіропулос працював на товариському матчі Німеччина — Україна у червні 2023 року (3:3). Тоді свій гонорар він та його бригада передали на користь українського народу.

Своїми очікуваннями щодо матчу поділився й президент "Динамо" Ігор Суркіс. За його словами, римський клуб є серйозним суперником, але він все одно вірить у перемогу киян.

"Ми набрали гарну форму, і я вірю в перемогу. Наш суперник – серйозний, але я впевнений у своїй команді", — додав він.

Окрім "Лаціо", на основному етапі Ліги Європи 2024/25 "Динамо" зіграє проти "Гоффенгайма", "Роми", "Ференцвароша", "Вікторії" Пльзень, "Реал Сосьєдада", "Галатасарая" та РФШ.

Нагадаємо, 29 серпня пройшло жеребкування загального етапу Ліги чемпіонів. Донецький "Шахтар" дізнався вісьмох суперників на цьому етапі турніру.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 25.09.2024 05:15