Фото: Instagram Володимира Кличка

Легендарний український боксер став амбасадором "Динамо" (відео)

Київське "Динамо" оголосило про співпрацю з легендарним українським боксером Володимиром Кличком. Він став амбасадором столичного клубу.

Про це повідомляє Telegram-канал "Динамо".

"Розраховуємо на потужну підтримку своїх фанатів у Німеччині та впевнені, що об'єднання зусиль із таким легендарним амбасадором, як Володимир Кличко, допоможе команді досягти нових висот у єврокубках", — йдеться у повідомленні прес-служби киян.

Проти кого гратиме "Динамо Київ" у Лізі Європи

За підсумками жеребкування основного раунду Ліги Європи "Динамо" проведе умовно домашні поєдинки проти італійського "Лаціо", угорського "Ференцвароша", "Вікторії" Пльзень з Чехії та латвійського РФШ. Зокрема, на виїзді суперниками киян стануть італійська "Рома", за яку виступає український форвард Артем Довбик, іспанський "Реал Сосьєдад", турецький "Галатасарай" та "Гоффенхайм" з Німеччини.

Перший матч у поточному сезоні загального етапу Ліги Європи "Динамо" проведе проти "Лаціо" 25 вересня.

Нагадаємо, 29 серпня пройшло жеребкування загального етапу Ліги чемпіонів. Донецький "Шахтар" дізнався вісьмох суперників на даному етапі турніру. Ще 18 вересня "гірники" стартували у Лізі чемпіонів виїзним поєдинком з італійською "Болоньєю", матч завершився внічию — 0:0.

Раніше "Динамо" Київ та "Шахтар" дізналися суперників у 1/8 Кубка України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 19.09.2024 16:08