Тайсон Ф'юрі й Олександр Усик. Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Усик зробив несподівану заяву про підготовку до бою з Ф'юрі, згадавши Кличка

Український важковаговик Олександр Усик, який володіє титулами WBA, WBO, IBO та IBF, розпочав підготовку до поєдинку з Тайсоном Ф'юрі ще після перемоги британця над Володимиром Кличком. 

Таку заяву Усик зробив в коментарі Youtube-каналу The gloves are off. Українець також прокоментував інформацію про те, що чемпіон WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі ще не починав заняття в спортзалі напередодні бою.

"Я п'ять тижнів можу боксувати безперестану. Готуюся до нього (Тайсона Ф'юрі, — ред.) протягом багатьох років — відтоді, як він переміг Володимира Кличка. Він про мене не знав, тому що я не така велика людина у світі боксу. А я готувався і до Ентоні Джошуа, і до нього від самого початку, як я стартонув у професійному боксі", — сказав Усик.

Олександр Усик також запевнив, що не боїться свого майбутнього суперника Тайсона Ф'юрі.

Бій Усик — Ф’юрі відбудеться 17 лютого в Саудівській Аравії.

Що кажуть букмекери про бій Усика та Ф'юрі

Букмекери миттєво відреагували на непереконливу перемогу Ф'юрі над Нганну та суттєво опустили показник на тріумф Усика в історичному бою. Аналітики й надалі вважають фаворитом майбутнього поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу з боксу в надважкій вазі володаря титулу за версією WBC Тайсона Ф'юрі. На його перемогу можна поставити з коефіцієнтом 1,81.

Про це свідчать котирування букмекерських контор. Згідно з ними, виграш чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBO й IBF Олександра Усика оцінюють у 2,05. Нічия, як найменш вірогідний результат у боксі, має коефіцієнт 17,00.

На думку букмекерів, найімовірнішим результатом бою є перемога британця за очками — 2,65. Успіх Ф'юрі нокаутом оцінюється коефіцієнтом 5,0. Перемога Усика суддівським рішенням — 3,10. Достроковий тріумф українського боксера — 6,0.

Нагадаємо, що керівник промоутерської компанії Top Rank Боб Арум розповів про гонорари, які отримають за чемпіонський бій Олександр Усик і Тайсон Ф’юрі. Цього разу принцип розподілу грошей дещо інший, ніж за підсумками попередніх поєдинків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 26.01.2024 09:10