Дешевий піар Саакашвілі: В «Шегинях» сина забув, а в «Борисполі» раптово згадав

10 ЛИСТОПАДА 2017 21:58

Сьогодні Міхеїл Саакашвілі написав в себе на сторінці у Facebook, що в аеропорту Бориспіль затримали його 11 річного сина і співробітника грузинської служби державної охорони, який його супроводжував. Хоча, екс-президент Грузії знаючи Закони України, розумів, що виникне наступна ситуація, але дешевий піар «взяв гору».  

Доречі, 10 вересня під час прориву у пункті пропуску «Шегині» пан Саакашвілі не згадав про свою сім’ю, і залишив сина з дружиною  на кордоні. Про це TrueUA стало відомо з власних джерел.

Він забув про них...., а вони лише через 2,5 години потрапили до міста Лева. І коли він їх побачив, це був далеко не з приємних сюрпризів для нього, адже тоді для піару потрібно було інше.  І взагалі, за «черговой рюмкою чаю» було не до сім’ї, мабуть....

Сьогоднішню ситуацію в аеропорту прокоментував у себе на  сторінці у мережі Facebook написав помічник Голови ДПСУ Олег Слободян: «На жаль, дитину в аеропорту ніхто із близьких родичів чи інших уповноважених осіб не зустрічав. Після того, як до аеропорту прибув батько даного громадянина (близько 20.00), прикордонники оформили факт перетину кордону неповнолітнім громадянином та впевнилися, що син зустрівся з батьком». 

Події, 10.11.2017 21:58