Фото: ілюстративне. Джерело: соцмережі

Десятки населених пунктів без світла: окупанти вдарили по енергетичній інфраструктурі Полтавщини

У ніч на вівторок, 24 вересня, окупанти атакували Полтавщину ударними дронами. Внаслідок падіння уламків пошкоджено об'єкт енергетичної інфраструктури.

Як повідомляє очільник Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін, у Миргородському районі працювала система протиповітряної оборони, було чутно вибухи.

За його словами, уламки ворожого безпілотника пошкодили кілька приватних будинків, але обійшлося без постраждалих.

"Уламками також пошкоджено енергетичну інфраструктуру на Полтавщині, в результаті чого без світла залишилися 20 населених пунктів", — наголосив Пронін.

Посадовець додає, що наразі було залучено усі відповідні служби для ліквідації наслідків. Ситуація перебуває на контролі.

Зауважимо, що у ніч на вівторок, 24 вересня, у місті Харків прогримів потужний вибух. В обласному центрі та області у цей час була оголошена повітряна тривога. За словами мера міста Ігоря Терехова, "приліт" стався у Київському районі Харкова. За попередніми даними, це була ракета. 

"Влучання в землю на відкритій території, пожежу гасять працівники ДСНС. Інформації щодо постраждалих наразі не надходило", — додав він.

Нагадаємо, 24 вересня російська армія атакувала Україну ударними безпілотниками типу "Шахед" та ракетами різного типу. Сили протиповітряної оборони збили 66 ворожих дронів. Протиповітряна оборона працювала у Київській, Житомирській, Черкаській, Вінницькій, Кіровоградській, Полтавській, Сумській та Миколаївській областях.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.09.2024 10:01