Фото: скріншот з відео

Дим видно за багато кілометрів: у Підмосков'ї спалахнула ще одна пожежа на підприємстві (відео)

В п'ятницю, 12 травня, виникла велика пожежа на південному сході Москви. Вогонь охопив підприємство у районі Дзержинського.

Про це пишуть росЗМІ.

Ймовірно, горить підприємство з переробки вторинної сировини. На відео видно, як із даху будівлі виривається стовп полум'я. Клуби чорного диму видно за кілька кілометрів.

Це вже друга масштабна пожежа в Росії з початку доби. Вранці 12 травня також сталося загоряння на території машинобудівного заводу імені В.В. Чернишова, де виробляють двигуни для літаків МІГ. Внаслідок пожежі постраждало троє людей.

Нагадаємо, у російському місті Усінськ, що у Республіці Комі, загорілася будівля місцевого управління Федеральної служби безпеки РФ. Близько третьої години ночі у ніч на 11 травня невстановлена особа вкинула у вікно будівлі "коктейль Молотова". 

Вночі 3 травня у Росії у селищі Волна неподалік Криму спалахнула нафтобаза. Попередня причина — атака безпілотника. Тоді ж рашисти повідомляли, що безпілотники атакували військові об'єкти РФ у Брянській області. Вибухи зафіксували на території аеродрому.

29 квітня у мікрорайоні Козача Бухта тимчасово окупованого Севастополя пролунали вибухи, після яких спалахнула масштабна пожежа. За словами представника окупаційної влади, причиною пожежі стала атака безпілотного літального апарату

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 12.05.2023 09:46