Футболісти київського "Динамо". Джерело: прес-служба "Динамо"

"Динамо" дізналося можливого суперника у третьому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів: це знаменитий клуб із Британії

У понеділок, 22 липня, жеребкування визначило можливого суперника київського "Динамо" в третьому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів. Ним може стати шотландський "Рейнджерс" із Глазго.

Церемонію жеребкування транслював офіційний сайт УЄФА.

Як відомо, кияни у вівторок, 23 липня, розпочнуть виступи у Лізі чемпіонів. Першим суперником "Динамо" є сербський "Партизан".

У разі виходу у третій раунд кваліфікації Ліги чемпіонів, "Динамо" гарантує собі участь у груповому етапі єврокубків. Саме на цій стадії команда, що вилетить з кваліфікації Ліги чемпіонів, потрапить у груповий раунд Ліги Європи.

Перед жеребкуванням "Динамо" потрапило до списку несіяних клубів. І мало чотирьох потенційних суперників.

  • Сіяні: "Рейнджерс" (Шотландія), "Славія" (Чехія), "Зальцбург" (Австрія), "Лілль" (Франція).
  • Несіяні: "Лугано" (Швейцарія) / "Фенербахче" (Туреччина), "Юніон" (Бельгія), "Динамо" (Україна) / "Партизан" (Сербія), "Твенте" (Нідерланди).

Якщо "Динамо" вийде у третій раунд кваліфікації Ліги чемпіонів, то отримає у суперники знаменитий шотландський "Рейнджерс" із Глазго. "Домашній" матч кияни проведуть у польському Любліні. Матчі третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів відбудуться 6-7 та 13 серпня. У разі, якщо "Динамо" подолає третій раунд кваліфікації Ліги чемпіонів, то у плей-оф раунді Шляху представників ліг боротиметься за одну з двох путівок до групової стадії турніру.

Нагадаємо, що одразу декілька медіа-ресурсів транслюватимуть поєдинок другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між "Динамо" та "Партизаном". У прямій трансляції гру покаже телеканал "2+2", телеканал "Динамо TV", також матч можна подивитися на каналі "Динамо Київ" у Youtube. Початок трансляції — о 21:00 за київським часом.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 22.07.2024 13:53