Фото: Офіс президента

"Для окупантів більше немає безпечних місць": у Зеленського зробили рішучу заяву про війну

Для російських загарбників наразі немає безпечного місця на території нашої держави. В україно-російській війні розпочалася нова глава.

Таку заяву у Telegram зробив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

"Нову главу цієї війни (не)офіційно розпочато. Скільки не записуй у "конституцію Росії" окуповані території, аби "зберегти спадок" під ризиком палацових переворотів, зрештою Москві доведеться визнати умови, що склалися на землі. Для російських військ більше немає безпечних місць у… міжнародно визнаних кордонах України", — запевнив він.

За словами радника керівника ОП, така ситуація означає, що тепер Росія не має жодних шансів зберегти Південь України, Крим і Чорноморський флот.

"Годинник уже пішов у зворотному напрямку. Нафтогазова голка ще відтягує кінець. Але він уже давно став неминучим", — додав Подоляк.

Раніше повідомлялось, що українські військові вдарили ракетами ATACMS по російських військах. Це стало першим випадком, коли надана США зброя була використана під час війни в Україні.

Згодом Володимир Зеленський подякував лідеру США Джо Байдену за надання далекобійних ракет ATACMS.

Нагадаємо, президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден ще у вересні дав згоду на відправку ракет дальнього радіуса дії ATACMS в Україну. Рішення було ухвалено до візиту до США українського лідера Володимира Зеленського, який відбувся 19 вересня.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.10.2023 19:49