Фото: Facebook-сторінка Олексія Данілова

"Дні, за які не соромно": Данілов прокоментував своє звільнення із посади секретаря РНБО

Колишній секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов підбив підсумки своєї роботи та подякував президенту Володимиру Зеленському за довіру.

У своєму дописі у соцмережі Facebook Данілов зазначив, що обіймав посаду секретаря РНБО більше ніж чотири роки. Він наголосив, що на сьогодні йому не соромно за свою роботу та роботу його команди.

"4 роки 5 місяців 24 дні роботи на посаді Секретаря Ради національної безпеки і оборони України. Роботи, якій віддавались до останку.
Дні, за які не соромно. Години, які летіли блискавично. Дякую долі, що дала мені можливість служити своїй країні і своєму народові в час миру і в час війни! Дякую Президентові України за довіру і за можливість бути причетним до написання Великої Історії в момент найбільшого випробування і найбільшого піднесення! Дякую нашій команді, яка проробила величезну роботу, створивши унікальні інформаційно-аналітичні системи, журналістам і справжнім професіоналам, усім тим, хто допомагав у нашій роботі",
— заявив Данілов.

Водночас екс-секретар РНБО зауважив, що українці мають і далі продовжувати боротьбу за свою свободу та не боятися нікого і нічого. Данілов запевнив, що Україна неодмінно здобуде перемогу над російськими загарбниками.

"Головне, що ми маємо пам’ятати завжди і що я завжди сповідував – не боятися, ніколи і нікого, йти вперед і вірити в Україну, вірити в народ України! Російська потвора буде знищена, химерне створіння сконає і згине в мороці історії — і зробить це український воїн, за плечима якого стоїть наша історія, наша доля і наша місія — "бути мечем у темряві; дозорним на Стіні; щитом, що охороняє царство людей", — резюмував Данілов.

Нагадаємо, 26 березня президент Володимир Зеленський звільнив Олексія Данілова із посади секретаря Ради національної безпеки і оборони. Наступником Данілова став Олександр Литвиненко, який до цього очолював Службу зовнішньої розвідки з 23 липня 2021 року. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 26.03.2024 17:37