Фото ілюстративне зі соцмереж

До 12 років ув’язнення: на Одещині підлітків судитимуть за групове зґвалтування вдвічі старшої односелиці

В Одеській області двох підлітків судитимуть за зґвалтування 37-річної односелиці. У поліції регіону заявили, що хлопці побили та напали на жінку, а свої дії зняли на телефон.

Про це повідомило видання "Думська" з посилання на поліцію в Одеській області.

"Про подію, яка сталася в травні, повідомила сама потерпіла. Правоохоронці встановили, що двоє п'яних юнаків 19 і 17 років прийшли до неї в гості, де й стався напад і зґвалтування", — йдеться в повідомленні.

Журналісти додали, що після того, як підлітків знайшли, старшого відправили в СІЗО, а молодшого — під домашній арешт.

У поліції Одещини пояснили, що у скоєному вони зізнавалися не одразу, а тільки під тиском неспростовних доказів, зокрема, низки експертних висновків.

Обидвом юнакам висунули обвинувачення у зґвалтуванні, вчиненому групою осіб (частин 3 статті 152 Кримінального кодексу України), обвинувальний акт скерували до суду.

"Хлопцям загрожує до 12 років в'язниці", — підсумували правоохоронці.

Нагадаємо, раніше в серпні стало відомо, що в Київській області чоловік зґвалтував і намагався вбити 17-річну дівчину. Зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі. Мешканка Київщини ввечері поверталася додому. Чоловік схопив неповнолітню, одягнув на руку кайданки, затягнув до лісопосадки та зґвалтував. Дівчина намагалася втекти, однак нападник дістав зі сумки ножа та завдав до чотирьох ударів їй у спину.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 21.08.2024 15:47